318 е общият брой на кандидатите, които ще участват в

...
318 е общият брой на кандидатите, които ще участват в
Коментари Харесай

318 са кандидатите за Европейския парламент

318 е общият брой на претендентите, които ще вземат участие в изборите за Европейски парламент. Това сподели представителят на ЦИК Александър Андреев, съобщи „ Фокус “.
Андреев напомни, че през тази седмица се извърши жребият за номерата на партиите, обединенията и инициативните комитети в бюлетината за евроизборите, както и жребият за медийно отразяване в Българска национална телевизия и БНР. „ А през днешния ден беше признато и решението за примерното прегъване на бюлетината “, сподели още той. Говорителят на ЦИК изясни, че 318 е общият брой на претендентите, които ще вземат участие в изборите за Европейски парламент – 13 партии, 8 обединения и 6 самостоятелни претенденти. По думите му за предходните избори през 2014 година претендентите са били 313.
„ По отношение на наблюдаващите имаме подадени заявки от 3 организации “, съобщи Андреев. По думите му общият брой на жалбите до момента са 20, а сигналите са общо 5, като един от тях е в във връзка със корист с персонални данни и е препратен на Комисията за отбрана на персоналните данни.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР