31 са известните към момента контактни лица на кмета на

...
31 са известните към момента контактни лица на кмета на
Коментари Харесай

Двама зам.-кметове на Русе също са коронавирус

31 са известните все още контактни лица на кмета на Русе Пенчо Милков, който е инфектиран с COVID-19. Това съобщи на брифинг шефът на РЗИ – Русе доктор Маргарита Николова, като посочи, че епидемиологичното изследване продължава, съобщи БГНЕС.
През вчерашния ден са били взети 10 проби на контактни на Пенчо Милков лица. 8 от тях са били негативни, а другите 2 позитивни. Те са на заместник-кметовете Златомира Стефанова и Енчо Енчев.
Сред контактните лица са и двама души от София, които са контактували с кмета на 2 юли, когато градоначалникът получил първите признаци. Вероятно става въпрос за началника на Централното военно окръжие полк. Георги Петков и началника политическия кабинет на Министерството на защитата Илия Налбантов, които участваха в гала по разкриване на паметна плоча в Русе. По случая е изпратена информация на Столичната здравна ревизия, която да ги сложи под карантина.
Иначе положението на кмета на Русе Пенчо Милков е устойчиво. Той е с бронхопневмония, която се лекува. Градоначалникът е приет в болница в Специализираната болница за пневмо-фтизиатрични болести " Д-р Димитър Граматиков ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР