31 май е един наистина светъл празник - Международният ден

...
31 май е един наистина светъл празник - Международният ден
Коментари Харесай

Честит Международен ден на блондинките!

31 май е един в действителност ярък празник - Международният ден на русокоските. Отбелязва се от 2006 година, когато за първи път е връчена премията " Диамантено токче ". Тя се присъжда на надарени, умни, сполучливи и съвременни русокоски.

Сред естествените русокоски има значително сполучливи писателки, учени, телевизионни водещи, журналистки. Един от образците е Джоан Роулинг, авторката на книгите за Хари Потър. През 2006 година тя става най-високоплатеният публицист в света след Дан Браун.

За противовес на безконечната русокоска с малко слабоумен имидж на сексбомба и нищо повече - Мерилин Монро, се счита известната холивудска актриса Шарън Стоун. Още на 13 години нейният коефициент за просветеност е много над междинния - 154, т.е. толкоз, колкото е бил и на Алберт Айнщайн.

И макар всички тези образци за умни и сполучливи руси дами, вицовете за русокоски - глупавички и любвеобилни - остават едни от най-популярните в целия свят. Но тъй като същинската русокоска има възприятие за комизъм и самоирония, ви предлагаме да се посмеем дружно:

Две русокоски беседват в кафенето.

- Отслабнала си!

- Да, в работата е страховит стрес. Не ми дават заплатата, работя от заран до късна вечер, шефът единствено ме нервира и ми вика...

- Ами смени си работата...

- Не мога, би трябвало да смъква още три кг.

 

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР