31 март, вторник, 08,14 часа, 2020 г. Ген. Мутафчийски: Гратисният

...
31 март, вторник, 08,14 часа, 2020 г. Ген. Мутафчийски: Гратисният
Коментари Харесай

Нещо в синхрона с маските куца, но ”дай 5000 лв” действа

31 март, вторник, 08,14 часа, 2020 година Ген. Мутафчийски: Гратисният интервал за покупка на маски е 0:00 в събота. 31 март, вторник, 07,44 часа, 2020 година пред входа на парк „ Възраждане “. Репортер на бТВ Емил Митев беседва с комисар Тони Димитров, зам.-началник на бранш „ Охранителна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи:
Репортер: Ако в този момент срещна ваши чиновници и съм си свалил маската, даже за миг, ще бъда ли санкциониран?

Комисар Димитров: Абсолютно!

В това време отвън обсега на камерата чиновници на полицията към този момент ревизират граждани…

31 март, вторник 07,51 часа, 2020 година, по видеовръзка на бТВ с доктор Любомир Киров, ръководител на Националното съдружие на общопрактикуващите лекари и член на Медицинския съвет: „ Задължителното носене на маски навън не е обсъждано в Медицинския съвет към Министерски съвет, само че неведнъж специалистите в него са коментирали, че носенето на маска на открити пространства без скупчване на хора е безсмислено. Не може да въвеждаш мярка, която изисква да правиш нещо – да носиш маска, а такива маски няма да няма обезпечени. То няма такива обезпечени за бойците, които се борят с вируса “.

Ден по-рано. Здравният министър Кирил Ананиев разпореди със Заповед № РД-01-168 от 30 март 2020 г: Всички лица са длъжни да носят защитна маска, когато се намират в закрити или на открити публични места.

Глобата за нарушителите е 5000 лв.. Най-висока глоба в Европейски Съюз. Българите – хората с най-ниски приходи и пенсии в Европейски Съюз.

Подкрепяме и изпълняваме всички инструкции на щаба, само че в тази ситуация синхрона лекичко хонакуцва. Сигурно не е елементарно, само че се получават обърквания измежду популацията.

Все отново по-добре с маска от вторник, в сравнение с без 5000 лв. в сряда!

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР