31 животински кожи, една змийска кожа и алкохол на стойност

...
31 животински кожи, една змийска кожа и алкохол на стойност
Коментари Харесай

Турция конфискува 32 кожи и алкохол в автобус от България

31 скотски кожи, една змийска кожа и алкохол на стойност близо 4 милиона лири (442 хиляди лв), които са нелегално импортирани в Турция от България, бяха арестувани през вчерашния ден в пътническия рейс, спрян от жандармерията в Одрин, съобщи организация Демирорен.

Екипи на жандармерията в Одрин са ангажирани с действия по пътната сигурност и надзор при граничния пункт Капъкуле в границите на дейностите за битка с контрабандата. 

 DHA

На надзорен пункт на жандармерията, незабавно след границата, след подозрение за нередности, пътнически рейс е претърсен обширно и от него са конфискувани 11 кожи от невестулка и норка, 14 кожи от чинчили, 6 кожи от самур, 1 кожа от змия и 33 бутилки алкохол, които са импортирани нелегално и имат пазарна стойност от почти 3 милиона 970 хиляди турски лири. Стоките са били скрити в тайници в багажното помещение на рейса. Превозното средство е иззето. В информацията се оповестява само, че лидера на рейса е с букви Я.М. Разследването по този случай към момента продължава. Няма информация за броя на пасажерите в рейса и тяхната народност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР