31-годишният тайландски модел Бъни Нумай качи видео във фейсбук, на

...
31-годишният тайландски модел Бъни Нумай качи видео във фейсбук, на
Коментари Харесай

Глобиха модел на Playboy, защото засне как масажират и пошляпват голото й дупе

31-годишният тайландски модел Бъни Нумай качи видео във фейсбук, на което се вижда по какъв начин й вършат масаж с пошляпване на дупето. Момичето искаше да се хареса на клиентите си, само че вместо това се оказа в полицейското ръководство по обвиняване за непочтено държание, оповестява Mirror.


Краткият клип притегли вниманието на тайландската полиция, а моделът бе свикан за разпит в сектора. Там бе обяснено на Бъни, че е нарушила закона посредством своето непристойно държание. В резултат на това тя е принудена да заплати санкция от 1000 бата (около 50 лева).

 Фото: Фейсбук
Освен това момичето е трябвало да изтрие " неприличното " видео от страницата си в обществената мрежа. Тя реагира на обстановката с възприятие комизъм.

" Дупето ми основава проблеми, тъй като е красиво ", разяснява Бъни.

 Фото: Фейсбук

Въпреки това Бъни отбелязва, че постоянно се снима гола, и не схваща за какво видеото от студиото за масаж е провокирало такава бурна реакция от страна на управляващите.

" Просто желаех да направя занимателно видео, че съм в спа центъра и се грижа за тялото си. Просто желаех моите другари да го видят и да го намерят за занимателно. Не чаках това да е огромен проблем ", прибавя моделът.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР