31-годишният популярен благоевградчанин, Цветан Костадинов-Задачката, от известно време е с

...
31-годишният популярен благоевградчанин, Цветан Костадинов-Задачката, от известно време е с
Коментари Харесай

Роден гангстер шокира всички с това, която направи в Италия

31-годишният известен благоевградчанин, Цветан Костадинов-Задачката, от известно време е с ново амплоа в Италия. Костадинов отворил автокъща на Ботуша и почнал бизнес с коли. Освен продажбите в Италия, Цецо-Задачката изпраща коли и на търговци в Благоевград и района. През 2012 година известният благоевградчанин беше задържан по Черноморието, дружно с Пламен Илиев-Джудиста и Росен Василев-Роси, за скиминг измами, само че получи условна присъда.

След няколко години обаче шансът изневери на Цецо и той попадна в пандиза в италианския град Киети, за търговия с 1 кг екстази. Тогава благоевградчанинът беше арестуван от карабинерите с още трима, в джип, до момента в който пътували за Киети. Това се случи през април 2016 година.

При обиски у тях бяха открити към кг екстази, в пакети, привързани към корема им. Според италианската полиция, българите били следени отдавна, защото били част от добре развита мрежа за пасиране на дрога в студентското градче на Киети, тогава и тримата бяха вкарани в пандиза.

Оказа се, че възпитаникът на някогашния Механотехникум в Благоевград се е провинил на територията на страната ни и е част от Национална мрежа за трафик и разпространяване на опиати. В последно време обаче се оказва, че Цецо е зарязал предишното и се е отдал на почтен и честен бизнес с колите, употребявайки контактите си в Италия и у нас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР