31-годишният нашенец Теннур Илязов застреля бившата си приятелка и майка

...
31-годишният нашенец Теннур Илязов застреля бившата си приятелка и майка
Коментари Харесай

Български гражданин застреля бившата си приятелка и майка й в Турция

31-годишният земляк Теннур Илязов простреля някогашната си другарка и майка й, а след това се самоуби. Изселническата покруса се разигра в турския град Юнус Емре, пише 24rodopi.com. Пристигнал е преди месец от България. За убийствата и самоубийството са употребявани два револвера, оповестяват от локалната полиция, представени от турските медии. Трагедията се разиграла през вчерашния ден към 12.20 часа.

Според проверяващите, 31-годишният Теннур Илязов е отишъл в дома на 23-годишната си някогашна другарка Рабия Байрам, с която се разделили след счепкване.   В жилището зародил спор сред мъжа и 48-годишната Фатма Байрам, майка на приятелката му. Вбесеният Теннур прострелял майката, по-късно подгонил момичето, което избягало на открито през балкона. Рабия съумяла да се отдалечи на 150 метра от кооперацията, когато била простреляна в гърба. Паднала на земята, преследвачът й се доближил и възпроизвел съдбовен изстрел в главата й.   Оставилият два натрупа Теннур се самоубил, застрелвайки се в главата.  

Открихме 9 гилзи - 3 в дома и 6 на улицата, както и два револвера, владеене на младежа, оповестяват от полицията. По време на нещастието бащата на Рабия – Тунджер Байрам, спял в една от стаите в жилището.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР