31-годишният габровец, който вчера бутна от мост и уби 5-годишния

...
31-годишният габровец, който вчера бутна от мост и уби 5-годишния
Коментари Харесай

Габровецът, който бутна от мост детето си, направи пълни самопризнания. Съдът го остави в ареста

31-годишният габровец, който през вчерашния ден бутна от мост и умъртви 5-годишния си наследник, е направил цялостни признания, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Окръжният съд почете настояването на прокуратурата и през днешния ден наложи на мъжа непрекъсната мярка за задържане.

Задържаният е престъпно проявен за кражба и за междинна телесна щета, за което е излежал неоправдателна присъда от 8 месеца, заяви на брифинг шефът на полицията в града Борислав Муеров.

На 27 юни дамата, с която 31-годишният габровец е живеел на фамилни начала, е оповестена за търсене.

„ Предприети са дейности в границите на общодържавното търсене и е открит контакт с дамата. В диалог с проверяващите тя е споделила, че не е желала никой да знае къде се намира и не е подавала сигнали в полицията “ - каза  Муеров.

Прокурор Надежда Желева от Окръжна прокуратура – Габрово добави, че майката на хвърленото от моста дете се е страхувала да подаде сигнал против мъжа, защото е била заплашвана.

Към момента имаме задоволително събрани доказателства, които късно нощес послужиха за привличане на мъжа като обвинен и то с извънредно тежка подготовка на осъщественото закононарушение. Става въпрос за бащата, който съзнателно и по непосилен за личното си дете метод го е умъртвил, като го е хвърлил съзнателно от висок мост, каза Желева.

31-годишният татко декларирал, че е умъртвил сина си, тъй като не можел да се грижи за него, откакто майката напуснала общото им жилище.

Това е неговото пояснение - че не е могъл да се оправи с развъждането на 5-годишно дете в границите на 2 седмици. И тъй като не е намерил различен излаз, това е методът, по който е решил казуса със усложненията си. Звучи безусловно нелогично - това е, което сподели пред съда, изясни окръжният прокурор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР