31-годишният габровец, който е запозорян, че е хвърлил 5-годишния си

...
31-годишният габровец, който е запозорян, че е хвърлил 5-годишния си
Коментари Харесай

Неадекватен: Габровецът първо хвърлил детето си от моста, после звъннал на тел.112, за да сподели, че...

31-годишният габровец, който е запозорян, че е хвърлил 5-годишния си наследник от виадукт на околовръстния път на града тази заран, самичък е подал сигнал на тел. 112, че ще се самоубие, съобщава Dir.bg, позовавайки се на свои източници в прокуратурата.

``
реклама

Около 6.30 ч. в дежурната част на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово получено известието, че мъж се готви да скочи от виадукта. Към мястото неотложно са ориентирани екипи на Министерство на вътрешните работи, Спешна помощ, Гражданска отбрана и пожарна сигурност с подготвеност за бърза реакция.

Близо 3 часа психолог от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи в Плевен е разубеждавал 31-годишния Дилян, който назовават Дидо, да не скача. След като той се отдръпнал от перилата на виадукта, е бил арестуван и откаран в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. В момента с него работят криминалисти, медици и психолози от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи. По непотвърдена информация мъжът отхвърля да приказва. 

Директорът на полицията в Габрово старши комисар Борислав Муеров заяви, че тялото на 5-годишното момченце е открито във водите на река Янтра под виадукта. Родителите му нямали брак, а живеели на фамилни начала. Детето е припознато от бащата. 

Според съкварталци на фамилията, което живее в габровския квартал " Русевци ", Дидо от време на време се държал рисково и даже несъответстващо на обстановки в всекидневието. Майката Петя пък била търсена от две седмици от нейни другари и познати, откакто напуснала дома си. Нейна другарка написа в обществените мрежи, че това се случило, откакто младата жена била пребита свиреп от Дилян. 

" Този за жалост ще го изкарат вманиачен, тъй като по принцип е подобен! Ние сме комшии, освен че детето е оставяно по площадките единствено, ами е и бито и какво ли не! Преди няколко години лежа в пандиза за 6 месеца за обири... Не един път сме имали проблеми с тях, тъй като живеят под нас и постоянно бяхме в някаква свада, все пак тоя л*йняр си правеше каквото си желае ", написа в една от габровските групи във Facebook съседка на Дидо и Поля.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР