31-годишният борец от Дупница Даниел Александров е едно от меко

...
31-годишният борец от Дупница Даниел Александров е едно от меко
Коментари Харесай

ГЕРБ изби рибата: Кой ще гласува за Дани Скейтъра, дето обикаля дискотеките? Ето го кандидат-депутатът Даниел Александров

31-годишният герой от Дупница Даниел Александров е едно от меко казано екзотичните оферти на ГЕРБ за депутати в бъдещото 49-о Народно заседание. Възмутена читателка на Narod.bg обърна внимание на метода, по който съгражданинът на Братя Галеви се пробва да вербува свои симпатизанти в обществените мрежи.

Там Даниел се е показал като Дани Скейтъра и Дани Бореца с очевадното желание да облъчва най-младите гласоподаватели за идеите на шайката и за своите персонални властови мераци.

„ Вижте единствено интелектуалното равнище на този възможен народен представител, участник в листите в София и Кюстендил. Ето по този начин си показват решение на рецесиите на нас елементарните хора – борене на инфлацията и цените в магазина, с „ обиколки по нощните заведения ”. Опитът на тези хора стига единение до това какви занимания са имали – скейтборд и битка. Ако това е представителството в бъдещия парламент- ашколсун. Това ли е интелектуалното равнище на тези гербери? Направо съм потресена?, написа читателката на Narod.bg.

Ето и самия пост:

Реклама

Прочети това, в случай че ти следва да гласуваш за първи път. Какво ще правиш на 2️ април? Ще излезеш с другари, ще прекараш деня пред екрана, ще отидеш на кино, ще тичаш в парка, ще мързелуваш или ще отидеш да гласуваш? Изборът е твой, само че има последици.

Ако не направиш твоя избор, значи се съгласяваш някой различен да взема решение ориста ти. И можеш единствено да се надяваш този някой да мисли за теб.

Политиката те отвръщава (вероятно има поради „ отвращава “, б.ред.) и не смяташ, че има заслужен претендент или подобен, който се интересува от теб? Грешиш – аз съм отсреща. Аз не съм доста по-голям от теб. Моето време в нощните заведения още не е свършило. Младостта ми не е недостатък, а преимущество, тъй като съм близо теб, слушам те и те разбирам.

Аз съм Даниел, Дани Скейтъра (ученическо занимание, да не се чудиш) или Дани Бореца (това е тъй като съм играч и треньор по класическа борба). Аз съм претендент за депутат от коалиция ГЕРБ-СДС в 23 МИР София и в 10 МИР Кюстендил.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР