31-годишната моделка Елин Мари Масел от Хамбург иска 15 милиона

...
31-годишната моделка Елин Мари Масел от Хамбург иска 15 милиона
Коментари Харесай

Прецакана: "Мис Германия" залюби богаташ от Манхатън, който я зарази с венерическа болест, направи ѝ бебе, а после я захвърли

31-годишната моделка Елин Мари Масел от Хамбург желае 15 милиона $ от 47-годишния предприемач от Манхатън Робърт Чарлз Гибънс.  Фото © Соцсети

Робърт, общоприет шеф на Autonomy Capital в Манхатън, е бил женен и е имал деца, когато през 2014 година се е срещнал с победителката в състезанието " Мис Германия ".
 Фото © Соцсети

Робърт засипал своята нова другарка с великодушни дарове и обещания. Дамска чанта Faberge, спа процедури в най-хубавите салони в Манхатън, луксозна екскурзия в Бразилия за World Cup и по този начин нататък. Освен това, Елин е мечтала за плантация за щрауси, а Робърт ѝ заречен да помогне за откриването на бизнеса в Уганда. В подмяна той е желал единствено едно - секс без презерватив. " Той даде обещание да ни купи огромно имение в Канада и плантация за щрауси в Уганда... доста неща обещаваше ", споделя Елин.
 Фото © Соцсети

Веднага след първата седмица на фамилиарност Елин забелязала признаци на папиломен вирус и отишла на доктор, който удостоверил нейните опасения. Момичето нямало други сътрудници и обвинило за заболяването Робърт. " Той не ми сподели нищо за заболяването си, до момента в който не легнахме дружно в леглото. Въпреки това, аз продължих връзката си с него, въпреки всичко той плащаше за живота ми в Манхатън ", споделя още Елин.
 Фото © Соцсети

След известно време Елин забременяла, Тази вест изкарала отвън кожата финансиста и той просто споделил на Елин да направи аборт. Той също ѝ споделил, че няма никакво желание да устоя нея и детето, до момента в който " тя става дебела и ужасна ". " Адвокатът му ми сподели, че ще ми дадат пари за аборт, само че не и пари за прехрана на детето, по тази причина аз взех решение да махна бебето. Мислех си до момента в който той не напусне жена си, да не върша рисковани стъпки ", споделя хубавицата.
 Фото © Соцсети

След три години обаче връзката им се изчерпала. Робърт престанал да обръща внимание на Елин, а по-късно Й споделил, че няма желание да напуща жена си. Тогава Елин решила да осъди Робърт за заразяването с заболяването и насилствения аборт. Тя желае отплата в размер на 15 милиона $.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР