31-годишната Кристъл Харис, последна съпруга на основателя на сп. Плейбой“

...
31-годишната Кристъл Харис, последна съпруга на основателя на сп. Плейбой“
Коментари Харесай

Вдовицата на Хю Хефнър проговори за първи път след смъртта му

31-годишната Кристъл Харис , последна брачна половинка на създателя на сп. „ Плейбой “ Хю Хефнър, който умря на 27 септември на 91 години, за пръв път след гибелта му се съгласи да приказва с публицисти.

Кристал беше омъжена за Хефнер съвсем пет години.
 Хю Хефнър и Кристъл Харис Gulliver/Getty Images
„ Не съумях да напиша думи на признателност към всички хора за съболезнованията им. Убита съм от тъга. Все още не мога да допускам. Погребението беше в събота. Сега той (Хю Хефнър) почива на мястото, където постоянно е желал да бъде във вечността. Той беше американски воин, пионер ... Чувствах какъв брой мощно ме обичаше, аз също го обичах. Благодарна съм му. Той ми даде живот, посока, научи ме на добрина. Винаги ще бъда признателна, че съм била с него, държейки ръката му и разкривайки любовта си. Той промени живота ми и ме избави. С него се усещах щастлива всеки ден. Той беше светлина за света... Никога няма да има различен Хю Хефнър “, описа Кристъл в изявление за People.

Преди началото на романа с създателя на Playboy, Харис се снимаше за доста списания, в това число и за изданието на Хефнер, който беше по-възрастен от нея с 60 години. Двамата минаха под венчило на 31 декември 2012 година Според изискванията на брачния контракт, вдовицата на милионера не получава наследството му.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР