31-годишната Кристъл Харис, последна съпруга на основателя на сп. Плейбой“

...
31-годишната Кристъл Харис, последна съпруга на основателя на сп. Плейбой“
Коментари Харесай

Вдовицата на Хю Хефнър: Той беше американски герой


31-годишната Кристъл Харис, последна брачна половинка на създателя на сп. „ Плейбой “ Хю Хефнър, който умря на 27 септември на 91 години, за пръв път след гибелта му се съгласи да приказва с публицисти.

Кристъл беше омъжена за Хефнер съвсем пет години.

„ Не съумях да напиша думи на признателност към всички хора за съболезнованията им. Убита съм от тъга. Все още не мога да допускам. Погребението беше в събота. Сега той (Хю Хефнър) почива на мястото, където постоянно е желал да бъде във вечността. Той беше американски воин, пионер... Чувствах какъв брой мощно ме обичаше, а също го обичах. Благодарна съм му. Той ми даде живот, посока, научи ме на добрина. Винаги ще бъда признателна, че съм била с него, държейки ръката му и разкривайки любовта си. Той промени живота ми и ме избави. С него се усещах щастлива всеки ден. Той беше светлина за света... Никога няма да има различен Хю Хефнър “, описа Кристъл в изявление за People.

Преди началото на романа с създателя на Playboy, Харис се снимаше за доста списания, в това число и за изданието на Хефнер, който беше по-възрастен от нея с 60 години. Двамата минаха под венчило на 31 декември 2012 година Според изискванията на брачния контракт, вдовицата на милионера не получава наследството му. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР