31-годишната Ким Шърли, която водеше известен блог, посветен на борбата

...
31-годишната Ким Шърли, която водеше известен блог, посветен на борбата
Коментари Харесай

Боркиня срещу наркотиците издъхна от свръхдоза

31-годишната Ким Шърли, която водеше прочут блог, отдаден на битката с опиатите, умря от свръзхода, написа Дейли Мейл, представен от Блиц.

Майката на четири деца уверяваше читателите си, че от дълго време е завършила с наркотичната и алкохолната си взаимозависимост и е трансформирала живота си изцяло. Тя даже непрекъснато бе канена по учебни заведения за беседи с учениците. На своята страница във фейсбук дамата разказваше по какъв начин мощно се е трансформирал животът й след отказването от опиатите. При това Ким признавала, че няма някогашни наркомани и алкохолици, само че считала, че с новия си живот е направила съзнателен избор. Истината обаче се оказала надалеч от това, което Ким показва в обществените мрежи.

Според аутопсията тя умряла от отравяне с опиати в композиция с алкохол. Според майка й за гибелта й били отговорни нейни наркозависими другари. " Ким оставаше чиста, когато пред нея нямаше изкушения. Но я поканиха на празненство, там имало алкохол. Лошото е, че тя имаше прекомерно доста другари, които не й помагаха, " споделя майката. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР