31-годишната жителка на Дарлингтън в американския щат Индиана Бренди Уорли

...
31-годишната жителка на Дарлингтън в американския щат Индиана Бренди Уорли
Коментари Харесай

Красива майка закла децата си като пилци, защото мъжът ѝ поиска развод

31-годишната жителка на Дарлингтън в американския щат Индиана Бренди Уорли умъртви 7-годишния си наследник Тейлър и 3-годишната си щерка!Чарли, до момента в който мъжът ѝ спал.  © https://www.facebook.com/brandi.zell

Бренди и Джейсън вдигнали женитба през 2009 година, само че шест години по-късно брачният съюз се разпаднал. На 16 ноември 2016 година Джейсън съобщил на жена си, че е подал документи за бракоразвод. Последствията от тази стъпка, направена скрито от жена му, той даже и не сънувал, написа в. " Дейли мейл ".

В същата вечер Джейсън отказал да спи в едно легло с Бренди. Тогава Бренди му предложила да нощува на кресло в стаята на Чарли... само че концепцията се оказала неприятна за Джейсън.
 © https://www.facebook.com/brandi.zell
" Ако не бях напуснал стаята на Чарли, можех да я спася. Единственият дълг на всеки татко е да се грижи за сигурността на децата си. Аз не се оправих с това. Никой не можеше да планува нещастието, която последва... ", споделя смазаният от тъга татко.
 © https://www.facebook.com/brandi.zell

В 04:35 часа в полицията постъпил сигнал от Бренди, която съобщила, че е заклала своите деца. При прослушването на първите секунди от записа на диалога (00:00-00:18) се чува по какъв начин детеубийцата с мразовит глас признава за стореното.

- От кой град сте?

- От Далрингтън

- Какво се случва при вас?

- Аз просто заклах себе си и убих двете си деца...

- Вие сте се наранили и сте умъртвили двете си деца?!

- Аха

Когато служителите на реда и лекарите пристигнали в дома на семейство Уорли, децата към този момент били мъртви. По шиите им имало дълбоки прорезни рани, на всички места било оплискано с кръв. Окървавената майка седяла в същата стая на креслото, на което е трябвало да спи Джейсън.

С рани от нож по шията майката била призната в болница. Тя признала, че се е пробвала да се самоубие след убийството на децата си, тъй като Джейсън е желал да я напусне и да вземе малчуганите със себе си. Тя обаче не съумяла да си постави завършек на живота;. На въпроса, какво тя усеща след стореното, тя се оплакала, че била изтощена.
 © https://www.facebook.com/brandi.zell
" Много съм изтощена и одобрих дифенгидрамин ", споделила Бренди.
 © https://www.facebook.com/brandi.zell

Джейсън се съвзел от шока едвам след седмица. Той направил в Reddit.com страница, в която споделил с потребителите своите усеща. Видимо, просто не му е по силите да се оправи с огромната тъга.
 © https://www.facebook.com/brandi.zell
" Днес беше тежко, за първи път се върнах във у дома. Екипът по почистването си е приключил работата. Не знам дали всичко ми е наред с главата, само че все по-често усещам оня аромат на кръвта на децата ми в стаята на Чарли ", написа той.

Приятели и родственици на Джейсън са му помогнали да събере 50 000 $ за погребението на децата посредством страница за щедрост. През януари 2018 година се състоя и първото съвещание по делото против Бренди.
 © https://www.facebook.com/brandi.zell
" Тя приказва по същия метод, по който приказва и по време на позвъняването до полицията: изсъхнало и студено, описвайки своята свирепост с всичките ѝ елементи. Сърцето от това замръзва. Всичко, което желая, е да я зачерта от живота ми, с цел да мога да продължа напред ", написа Джейсън.
 © https://www.facebook.com/brandi.zell

В съда Бренди съобщи, че тя не се признава за отговорна. Сега тя има 15 денонощия, с цел да оформи всичките свои бумаги за обжалването. Окончателната присъда ще бъде оповестена на 19 март.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР