31-годишната жена, която се издирваше край река Дунав заедно с

...
31-годишната жена, която се издирваше край река Дунав заедно с
Коментари Харесай

Установиха какво се е случило с изчезналата в Дунав майка и бебето ѝ

31-годишната жена, която се търсеше край река Дунав дружно с 8-месечното си бебе, е бутнала 7-годишния си наследник в реката и след това е скочила в нея с бебето си, съобщи bTV. Засега институциите се въздържат от коментар поради многото неизяснени условия.

Няма диря от изчезналата в Дунав майка и 8-месечното й бебе. Издирването продължава

Камера на брега на реката е снимала драмата. След като паднало в реката, момчето се хванало за шубрак, а мъж наоколо чул виковете и скочил във водата. С помощта на различен мъж дружно извадили детето. Все още не са открити телата на майката и бебето. Предупредени са и румънските гранични управляващи.

31-годишната Айшегюл е от дуловското село Правда и е работила със фамилията си в Германия. Върнали се, с цел да изкарат акт за раждане на новороденото. Пред проверяващите брачният партньор ѝ споделил, че в деня на случката Айшегюл е изпращала известия със чудноват текст.

„ На този стадий нищо не знаем, занапред предстоят разпитите на бащата на детето, който е бил в чужбина, занапред малолетното дете ще бъде разпитано по реда на Наказателно-процесуален кодекс, едвам тогава ще имаме някаква изясненост какви са претекстовете за постъпката на майката. По първи данни, тя не е била освидетелствана, не е психологично болна ”, разяснява Ивелин Чафаланов, представител на Окръжна прокуратура-Силистра.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР