31-годишната Ел Стрейнджър от Портланд в САЩ работи в стриптийз

...
31-годишната Ел Стрейнджър от Портланд в САЩ работи в стриптийз
Коментари Харесай

Порноактриса: Работата ми ме прави най-чудесната майка на 5-годишната ми дъщеря

31-годишната Ел Стрейнджър от Портланд в Съединени американски щати работи в стриптийз клуб, продава лично любителско порно и написа еротични разкази. Жената е уверена, че точно този метод на живот я прави отлична майка на 5-годишната ѝ щерка.
Ел е уверена, че нейната необикновена работа ѝ оказва помощ по-добре да схваща хората и да бъде по-съпричастна към техните проблеми, което на собствен ред е незаменимо качество за майката на дребната ѝ щерка. При това дамата избира да пренебрегва хората, които осъждат нейната специалност. " Хората не имат вяра, че мога обикновено да дисциплинирам детето си, тъй като проектират върху мен своите страхове ", споделя Ел.

По думите ѝ, щерка ѝ по никакъв метод не се допира с професионалния ѝ избор. Работата на майка ѝ е единствено от употребява, въпреки всичко тя я е трансформирала в същински психолог. " Разбрах, че за половин година работа аз научих повече за хората, в сравнение с всевъзможни лекции по логика на психиката ", споделя Ел.

Преди време Ел приключва университет и получава тапия в региона на криминологията, само че престава да има вяра в правораздаването, когато научила повече за света. Сега тя се стреми да оказва помощ на хората по собствен личен метод. " Много хора не вървят на психолог, тъй като се срамят. Затова пък с наслада споделят всичко с красиво момиче по долни дрехи ", споделя Ел.

Интересно е, че Ел назовава себе си феминистка и даже оказва помощ за организирането на годишния марш срещу половото принуждение. По този метод тя се старае да помогне за едно по-добро бъдеще за себе си и за нейната щерка. " Много ми харесва да се назовавам феминистка, тъй като оценявам и почитам сексуалността на всеки ", споделя Ел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР