31-годишна жена гласува по собствено желание до смърт. Вера починала

...
31-годишна жена гласува по собствено желание до смърт. Вера починала
Коментари Харесай

Жена стана член на тайно общество на анорексичките и гладува до смърт, вярвайки, че така ще си намери мъж

31-годишна жена гласоподава по лично предпочитание до гибел. Вера умряла през май в съветския град Самара. Болестта на младата жена стартира през 2017 година. Тогава тя тежала 55 кг при растеж 166 см и взема решение, че незабавно би трябвало да отслабне. В началото дамата употребила класическите способи - отказала сладкото и тестените храни, записала се да плува в басейн.

Постепенно почнала да гладува от ден на ден и повече, публикувайки в обществените мрежи микроскопичните си порции.

След гибелта на Вера станало ясно, че тя е членувала в секрети анорексични общества, издигащи в фетиш слабото тяло. Жените там се наричали " пеперуди ". Те считали, че само мъчителното и едва тяло е красиво. Затова гладували дотам, че " ребрата да изпъкват на всички места, където е допустимо, а на гърба да се виждат костите от гръбначния дирек ".



Членовете на този клуб се надъхвали взаимно и се заплашвали, в случай че някоя поискала да се върне към естествения си метод на живот.
Приятелите на дамата, които първоначално се възхищавали на нейната мощ да отслабне, опитвали да спрат Вера с гладуването. Тя твърдяла, че ще отслабне и ще си откри мъж. Но по този начин и не разкрила подобаващия.

" В един миг границите й за обикновено и рисково бяха размити. Това, което тя виждаше в огледалото напълно нямаше общо с това по какъв начин изглеждаше в реалност. Когато тежестта й стигна критическите 37 кг, знаехме, че нещата към този момент са доста рискови ", разкрива позната на Вера.

В началото на май тя умира от безсилие. Сърцето й просто не издържало.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР