31-годишен мъж от Казанлък е наръгалият се в гърлото в

...
31-годишен мъж от Казанлък е наръгалият се в гърлото в
Коментари Харесай

Страховити подробности за смразяващия кървав екшън в морската градина на Бургас

31-годишен мъж от Казанлък е наръгалият се в гърлото в Морската градина, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас. Той е настанен в поделение "Реанимация " на УМБАЛ – Бургас и все още е с заплаха за живота.

Мъжът е локализиран от полицейските чиновници след подаден към 08.35 ч. сигнал от млада жена, която разхождала в Морската градина двугодишното си дете. Тя е била неоснователно замеряна от чужд мъж с буци пръст и подръчни средства.

Жената дала изложение на непознатия, който минути по-късно е открит от полицейски автопатрул и забелязвайки чиновниците на реда, бръкнал в раницата си, извадил стъклена бутилка, счупил я и с остатъка от стъклото се наранил в региона на гърлото, осведоми plovdiv24.bg.

До идване на екипа на "Спешния център " полицейските чиновници оказали първа долекарска помощ, като се пробвали да спрат изобилната кръвозагуба, настъпила в резултат на самонараняването.

31-годишният мъж от Казанлък е откаран в УМБАЛ – Бургас и настанен за лекуване. Разпитани са очевидци – очевидци на случая. Иззети са видеозаписи от ситуирани наоколо до местопроизшествието камери. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР