31-годишен мъж е обвинен в отвличането и убийството на ученичка

...
31-годишен мъж е обвинен в отвличането и убийството на ученичка
Коментари Харесай

31-годишен уби ученичка във Франция

31-годишен мъж е упрекнат в отвличането и убийството на ученичка във Франция, единствено месец откакто убийството на момиче в Париж провокира публично неодобрение.
Последната жертва, 14-годишна, наречена във френските медии Ванеса, е била отвлечена на път за у дома от учебно заведение в градчето Тунанс предишния петък в селския район Лот-е-Гарон.
Местен французин, който прекарал деня в пушене на канабис в колата си, признал, че я е изнасилил и удушил, преди да захвърли тялото ѝ в изоставена постройка, се споделя в изказване на локалните прокурори в неделя.
Докато е бил в ареста, той е декларирал, че не е възнамерявал закононарушението и не е познавал жертвата, като е добавил, че " дейностите му са били полово стимулирани ", се споделя в изказването.
" Този мъж е разтресен от сериозността на действието си. За момента ще остане в килията си и ще се срещне с специалисти, които са най-подходящи да обяснят това, което наподобява изцяло необяснимо ", съобщи юристът му Александър Мартин пред новинарския канал BFM.
Убиецът - Ромен Шеврел, е живял с партньорката си и има едномесечна щерка.
Когато е бил на 15 години е бил осъждан за полово принуждение над деца.
Убийствата на възпитаници са изключителна необичайност във Франция, а убийството на 12-годишно момиче в Париж през октомври провокира потрес и яд.
Жертвата е била отвлечена, полово нападната и убита след учебно заведение в закононарушение, което президентът Еманюел Макрон дефинира като " зло ".
Случаят даде началото на яростни политически разногласия, защото хипотетичната килърка е душевен смутена алжирка, която се намира във Франция нелегално и за която има издадена заповед за експулсиране. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР