31-годишен мъж е бил жестоко пребит и намушкан с нож

...
31-годишен мъж е бил жестоко пребит и намушкан с нож
Коментари Харесай

Ултраси пребили жестоко и намушкали с нож млад мъж в София

31-годишен мъж е бил грубо пребит и намушкан с нож от група ултраси в столичния жк " Младост-4 ". Случаят е от преди месец, само че през вчерашния ден бе оголен от брата на потърпевшия мъж - спортният публицист Иван Петров в профила му във Facebook, защото макар миналото време от Министерство на вътрешните работи към момента не са разкрили биячите и няма арестувани.

Според лекарите, пребитият Ангел е оживял по знамение, само че пострадванията му са толкоз тежки, че възобновяване ще отнеме най-малко 2 години.

Публикуваме описа на Иван Петров без редакторска интервенция:

Вече близо месец мълча, тъй като все се надявам, че под всичката шлака още има вяра благата ни родина да се грижи за нас по този начин, както ние се опитваме да го вършим за нея.

Надеждата взе да угасва, по тази причина желая да ви опиша една дребна история. За опит за ликвидиране. На моя по-малък брат Ангел. Опит, за който от ден на ден се притеснявам, че ще си остане като записана преживелица в полицията.

Преди три седмици Ангел излезе да хапне дюнер със собствен другар в Младост 4. Приятелят му - почитател на един столичен клуб, носещ шапка. Докато ядат, група от 15-тина души, с маски, тръби и всевъзможни други атрибути ги нападнаха. Фенове на " безконечния противник " най-вероятно. Приятелят на брат ми избяга, само че не и Ангел. Беше грубо пребит. Докато 15 индивида са го ритали на земята, най-малко един от тях е ръгал и с ножа.

Няколко доктори споделиха на брат ми, че е същинско знамение, че е жив. Единият прорез е на няколко милиметра от артерията на бедрото. Друг му отрязва седалищния нерв.

Брат ми беше опериран, нервът е зашит. Докторите споделят, че е допустимо в никакъв случай повече да не може да върви, не и обикновено. В момента живее в свят от болежка, денонощна болежка в потърпевшия крайник. Не е ясно по кое време и дали болката ще си отиде. Патериците се трансформират постепенно в най-хубавия му другар.

Това се случи преди близо месец, скъпи другари. В 21:30 вечерта, пред очевидци и охранителни камери. До момента задържани няма, най-малко не ни е известно. Май се знаело кои са. И от полицията, и от хората в квартала, пък и от други. И то поименно.



В това време същата групичка продължава да кръжи из града, да преследва и дребни деца, носещи знаците на обичания си тим, да тероризира и малтретира безнаказано. Всеки ден до брат ми доближава информация, че са видели този или оня от хипотетичните причинители да си вървят из квартала. Че тук или там още веднъж има спиращи коли, изскачащи хора с маски, гонещи " врага ". Това се случва през ден. В София. През 2021 година.

Виновни продължава да няма .

Понеже и от другия лагер знаят кои са, тази безумна кланица нищо чудно да продължи. Явно до момента в който не съумеят да убият в действителност някого на улицата. И тогава да се поразшуми в медиите, пък да вземем да позатворим някого най-малко в районното.

А на хората, които направиха това и може би унищожиха вечно живота на едно 31-годишно момче, желая да кажа - няма смисъл. Няма никакъв смисъл от вас, няма смисъл от съществуването на такива изроди като вас, няма смисъл да хабите въздуха на естествените хора. Такива обществени евнуси като вас са тежка неточност на природата . Ако мислите, че да биете и колите посред пазара някой, който няма нищо общо с неандерталските ви игрички, е демонстрация на неустрашимост - не, не е. Проява е на безмозъчност и безсърдечие. Пожелавам ви най-малко за ден да изпитате болката, която причинихте на това момче!

Сигурно всичко ще мине и замине. Колеги, когато след ден-два ви засилят да снимате репортаж за някой заклан, знайте, че някой различен евентуално преди този момент не си е приключил както би трябвало работата, с цел да разреши следващия епизод на това безумство...
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР