31 години е една зряла политическа възраст. Съюзът има роля

...
31 години е една зряла политическа възраст. Съюзът има роля
Коментари Харесай

Кабаиванов разкри как СДС си партнира с ГЕРБ въпреки различията

31 години е една зряла политическа възраст. Съюзът има роля в политическите среди и ще се постараем да го покажем. Това сподели в "Денят ON AIR " по Bulgaria on air зам.-председателят на Съюз на демократичните сили и кмет на Карлово доктор Емил Кабаиванов. Съюз на демократичните сили означи 31 години от основаването си. Кабаинов пък е уверен, че дясната групировка играе към момента значима роля в политическия живот.

"Бяхме политическата мощ, която даде посока да бъдем част от обединена Европа, да пътуваме свободно, да освободим предприемаческия дух. Имаме, несъмнено, неуспехи и провали. Това е една обща сплав. Надявам се, че това, че сме извънпарламентарна мощ ще е за малко ", съобщи политикът.

"Повече от 10 година изповядваме полезностите, които да дадат на дребния и междинния бизнес опция да стане по-силен. Надявам се Съюз на демократичните сили да има депутати, задоволителни за парламентарна група. Политическият пъзел се реди от българските жители ", съобщи още Кабаиванов.

И акцентира, че в случай че общинските лечебни заведения са били закрити, първият удар на пандемията от Ковид би бил стихотворец мъчно единствено от останалите.

"Хората съзнателно не вървят на прегледи, с цел да не се заразят. Ще ми се един месец по-рано да бяха въведени ограниченията, които имаме в този момент ", сподели още той.

Според него анализът на "сините " демонстрира, че сами мъчно биха минали 4% преграда и си партнират с ГЕРБ макар разликите.

"Имаме разлики в политиката на приходите, енергийната политика, децентрализацията. Тя би трябвало да бъде ускорена, с цел да се оправя страната с проблемите, които изникват всеки ден. Държим на нашите правила - те са на европейската десница ", добави кметът на Карлово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР