3018 нарушения на скоростта са установени в област Велико Търново

...
3018 нарушения на скоростта са установени в област Велико Търново
Коментари Харесай

Засякоха водач, префучал със 153 км/ч на западния вход на Велико Търново

3018 нарушавания на скоростта са открити в област Велико Търново по време на провелата се в интервала 13-20 май профилирана полицейска интервенция за надзор на скоростните режими. От тях 1582 са в обитаеми места и 1436 отвън обитаемо място, заяви ОДМВР.

19 от водачите, нарушили рестриктивните мерки на скоростта, ще бъдат глобени с отнемане от правоуправление за период от 3 месеца и санкция.

По време на акцията устройствата за надзор на скоростта са засекли в региона на Западен пътен възел във Велико Търново автомобил, движещ се със 153 км/ч, при ограничаване на скоростта от 50км/ч. На разклона за Полски Тръмбеш пък автомобил префучал със скорост 150 км/ч при ограничаване 60 км/ч и в Лясковец е засечен автомобил, движещ се със 109 км/ч при ограничаване на скоростта от 40 км/ч.

В хода на профилираната полицейска интервенция са отнети 32 свидетелства за ръководство на автомобил, поради неплатени санкции, връчени са 129 електронни фиша на водачи на моторни транспортни средства и 9 на пасажери в колите. Образувани са 10 бързи производства.

Контролът на скоростта в област В. Търново ще продължи, предизвестяват от ОДМВР.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР