3000 лева обезщетение трябва да заплати шуменец на полицай, когото

...
3000 лева обезщетение трябва да заплати шуменец на полицай, когото
Коментари Харесай

Хулиган дължи 3000 лева обезщетение на полицай

3000 лв. обезщетение би трябвало да заплати шуменец на служител на реда, който обиждал, псувал, блъскал, заплашвал и фамилията на униформения. 

Случката се развила на 22 април предходната година.  Тогава полицейски патрул посетил адреса в Шумен по сигнал за пререкания между съседите.

Там заварили и въпросният гамен, който почнал да ги наскърбява. Бил нападателен и в явно нетрезво положение, по тази причина и се наложило да го задържат.

Качили го в служебната кола с цел да го закарат в Спешното поделение на болничното заведение. Единият от служителите на реда бил дружно с него на задната седалка, а през цялото това време хулиганът не престанал да блъска, да се мъчи да ги рита, да псува и да заплашва униформените.

Заплахите траяли и в Спешното поделение и в лекарският кабинет като ги заплашвал,че ще ги избие, ще ги изколи тях и съпругите им, заплашвал ги със полово принуждение тях и фамилиите им.-->

Поведението му, съгласно документите по делото,  било надменно и брутално.

В разследване на това служителят на реда иизпитвал мощни терзания за живота и здравето си и за живота и здравето на членовете на неговото семейство, като споделил,че на два пъти видял ответника пред детската градина на едно от децата му.

Окръжният съд в Шумен удостоверил решението на магистратите от Районното съдилище и по този начин хулиганът ще би трябвало да заплати 3000 лв. обезщетение на униформения. 

Решението е дефинитивно.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР