300 лева глоба е наложил Чепеларският районен съд на шофьор

...
300 лева глоба е наложил Чепеларският районен съд на шофьор
Коментари Харесай

Шофьор нападна и псува полицай, но си изпати жестоко

300 лв. санкция е наложил Чепеларският областен съд на водач за закани, засегнатост и удар на служител на реда в Пампорово. Шофьор на рейс с букви М. Н. В. провокирал лека злополука следобяд на 8-ми януари в курорта. Пристигналият на място служител на реда обаче намерил разгневен причинителя на ПТП-то.

Пред всички присъстващи на случая на всеослушание почнал да ругае: “ай, да … управията, по този начин е всеки ден”, “ай, ша му … майката” и други Той не поискал да извърши разпореждането на служителя на реда да реалокира рейса и да освободи придвижването. Не го послушал да не вика на всеослушание и да не ругае. Съпротивлявал се при при опита да му бъдат сложени белезници и блъснал служителя на реда в брадата.

След като му сложили белезници и потеглили към полицейския сектор заплашвал чиновниците на реда с думите: “С вас е свършено! Знам ви и двамата. От на следващия ден към този момент не сте на работа!”. Глобата 300 лв. в интерес на правосъдната власт, наложена на водача, е по Указа за битка с дребното безчинство и предстои на обжалване.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР