300 000 лв ще прибере Васил Василев–Зуека за новото си

...
300 000 лв ще прибере Васил Василев–Зуека за новото си
Коментари Харесай

Зуека лапва 300 бона

300 000 лева ще прибере Васил Василев–Зуека за новото си шоу. Комикът потегля по стъпките на Димитър Рачков и ще прави личен театър.

Заедно със брачната половинка си Ани Вичева и сценариста на „ Капките” и „ Маскираният певец” Влади Априлов, Зуека ще изнесе постановката „ Ние, българите”.

Идеята е да се покаже на българите зад граница, по какъв начин се е трансформирала страната през последните 30 години и какво е останало същото.

Скечовете и майтапите ще побъркат всички от смях, безапелационни са от дуото. Представленията ще се играят през уикенда, защото Зуека и Априлов са заети през седмицата. Турнето им стартира още тази седмица във Виена, написа „ България днес”.

Засега са планувани 11 представления, а шоуто ще се играе в Германия, Холандия, Норвегия, Белгия и Малта.

Средно билетите костват към 35 евро или по 70 лева, като на всички места са останали единствено единични бройки. Оказва се, че искащи да гледат спектакъла има освен в чужбина, само че и у нас.

„ Обаждат ни се и от провинцията. Канят ни. На всички обясняваме, че сме го създали за българите в чужбина. Уговарят ни за Америка, Австралия и Нова Зеландия. Трябва ни време, с цел да стегнем куфарите за толкоз надалеч.

Заети сме ежедневно с малкия екран. Няма по какъв начин да я оставим и да хукнем по света”, признава Влади Априлов.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР