300 000 лв. достигнаха даренията от прокурори, следователи и съдебни

...
300 000 лв. достигнаха даренията от прокурори, следователи и съдебни
Коментари Харесай

Прокурори и следователи дариха 300 000 лв. срещу коронавируса

300 000 лева доближиха даренията от прокурори, следователи и правосъдни чиновници за лечебните заведения, в които се лекуват пациенти с ковид. Само за последните три дни са събрани нови 80 000 лева

Над 30 000 лева подариха на общинските лечебни заведения в Бургас, Сливен и Ямбол магистратите и чиновниците от Бургаския апелативен регион. Прокурори са създали персонални дарения и за столични лечебни заведения, съобщи БГНЕС.

Общо близо 10 000 лева са дарили прокурорите и правосъдните чиновници от Окръжна и Районна прокуратура – Варна, както и от Окръжна прокуратура – Шумен. Средствата са предоставени на лечебните заведения в двата регионални града.

18 685 лева е сумата събрана от Върховната касационна и Върховната административна прокуратура. 3000 лева са за УМБАЛ " Св. Анна " в столицата, а 15 685 лева за болничното заведение в Монтана.

Близо 13 000 лева подариха чиновниците от Администрацията на основния прокурор и от Бюрото за отбрана на очевидци при основния прокурор, като средствата са предоставени на акцията на Българския лекарски съюз – " За героите в бяло ".

Събирането на средства продължава и в идващите дни.

Втори ден магистрати и чиновници вземат участие и в акцията по кръводаряване, стартирала по апел на управлението на прокуратурата.
 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР