30 -ят слънчев ден е свързан със Светия Дух. Това

...
30 -ят слънчев ден е свързан със Светия Дух. Това
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева: Дръжте емоциите под контрол

30 -ят безоблачен ден е обвързван със Светия Дух. Това е време на Божията берекет и на победа над времето. Тотем на деня е Жар птицата, знак на водачество и учителство. Препоръчва се в последния ден на слънчевия месец да се отдаде уважение на Учителя и Ученето, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си, представена от bulgaria.utre.bg. Появява се радостно ентусиазъм, прибавя тя.

„ Това е време за довеждане докрай на старите каузи и съществени избори. Необходимо е да се очистим от всичко остаряло и ненужно. Подходящо за значими мероприятия, за всичко, към което се отнасяте съществено. Хубаво е да сте повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Следете за своите мисли, по-малко говорете, дръжте под надзор страстите “, поучава астрологът.

„ Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има лека светлина, зарево. Благоприятен е огънят в днешния ден. Добре е да се посети храм, да се почетат умрелите, да се четат молебствия (много добре изчистват), хубаво е да се медитира на огън.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
Не се предлагат непотребни диалози, дейни каузи, домашна работа - разчистване, пране. Да не се пътува на дълги дистанции. Не хвърляйте думите си напразно, не замисляйте нищо неприятно “, предизвестява Ивелина Пенчева.

„ Не е удобно за многочислени контакти, за празни приказки и напразно превозване на времето. Агресията е неприемлива под никакъв претекст. Не би трябвало да се убиват животни, птици, даже инсекти. Да се заобикалят тъмните пространства “, поучава тя.
И това е забавно: Задължително би трябвало да имате другар от една от тези 5 зодии! - четете на jenata.blitz.bg.
„ Необходимо е да се яде студена храна: мляко, млечни артикули, самун. Подходящо е за начало на недояждане “, прибавя астрологът.
„ Това е денят на белия цвят, по тази причина хармонични ще бъдат всички цветове в облеклата, с изключение на черният. Носете бижута със златист авантюрин и розов турмалин “, поучава Ивелина Пенчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР