30 снимачни дни и много емоции, така накратко описва работата

...
30 снимачни дни и много емоции, така накратко описва работата
Коментари Харесай

Край на снимките и първи кадри от най-новия български игрален филм – Доза Щастие

30 снимачни дни и доста страсти, по този начин в резюме разказва работата по първия си игрален филм надарената Яна Титова. Екип от над 200 експерти, три снимачни интервала, разграничени в няколко сезона, и една година постпродукция. Това предшества излизането на кино лентата, основан по автентичен случай, разказващ за живота на Весела Тотева.

В основните функции ще забележим младите Валентина Каролева (дебют) и Димитър Николов (Награда за основна мъжка роля на OIFF Turin Cinefest, Българската Филмова Академия и Златна Роза), а компания ще им вършат едни от най-популярните родни артисти, които към момента се пазят в загадка –

„ По-голямата част от актьорския ни състав ще обявим в средата на септември дружно с премиерата на първия филмов откъс на Доза Щастие. От самото начало работата по този план се трансформира в идея на целия екип, в която всички влагат страстите и душата си. Вярвам, че това ще се отрази на кино лентата и хората ще го усетят.”, споделя режисьорът.

Действието се развива през 90-те години, когато опиатите добиват необятна известност в България. Историята показва 12 години от живота на Весела, непрекъснатото търсене на благополучие, тежките ѝ борби със зависимостта и тестването на волята ѝ.

Продуценти на кино лентата са NO BLINK Studios в лицето на Александър Алексиев и Николай Стоичков. Сценарият е на Яна Титова, а оператор е Мартин Балкански („ Откраднат живот “, “Недадените”, “18”).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР