30 републиканци в Конгреса на САЩ подготвят резолюция за санкции

...
30 републиканци в Конгреса на САЩ подготвят резолюция за санкции
Коментари Харесай

САЩ удрят Турция със санкции заради Сирия

30 републиканци в Конгреса на Съединени американски щати приготвят резолюция за наказания против Турция по отношение на военната интервенция на Анкара в Сирия, както и поради съдействието й с Москва, съобщи в прессъобщение вносителят на законопроекта Лиз Чейни, огромната щерка на някогашния вицепрезидент на Съединените щати Дик Чейни, написа " Стандарт ".

``
реклама

" Президентът на Турция Реджеп Ердоган и неговият режим би трябвало да бъдат изправени пред съществени последствия за безмилостното нахлуване против нашите кюрдски съдружници в Северна Сирия, които изгубиха хиляди хора в борбата против ИДИЛ и ни помогнаха да защитим нашата страна ", съобщи Чейни.

" Санкциите не са единствено отговор на насилствените офанзиви на режима на Ердоган в Северна Сирия. Конгресът от дълго време е смутен, че режимът си сътрудничи с съперници на Съединени американски щати, като Русия. Ако Турция желае да бъде третирана като съдружник, то би трябвало да се държи надлежно. Те би трябвало да бъдат глобени за нападението против нашите кюрдски съдружници ", сподели още юристката, майка на 5 деца.

По-рано сенаторите Линдзи Греъм и Крис Ван Холен предложиха законопроект за въвеждане на наказания против Турция, който включва ограничавания против турския президент и членове на кабинета му, наказания против турския енергиен бранш.

Предлага се възбрана на американското военно съдействие с Анкара и налагане на наказания против придобиването от Турция на съветските системи за противоракетна отбрата С-400.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР