30 плажа по българското Черноморие вече са включени в системата

...
30 плажа по българското Черноморие вече са включени в системата
Коментари Харесай

В Бургас сянката е най-евтина! 30 плажа включени в системата за онлайн резервации на чадъри и шезлонги

30 плажа по българското Черноморие към този момент са включени в системата за онлайн резервации, която ще започва през днешния ден. Това сподели пред Нова телевизия доцент Зорница Йорданова. Тя показа, че се чака още двадесетина пясъчни линии от северното крайбрежие да бъдат въведени и потребителите да могат да си резервират чадъри и шезлонги до момента в който си почиват вкъщи пред компютъра или пред тв приемника.

Единият вид е да влезете в системата и да си изберете свободния чадър, а другият да извършите това на плажа, като сканирате с мобилния си уред QR кода, с цел да видите дали е свободен, след което може да платите посредством онлайн приложение. 

Доц. Зорница Йорданова изясни по какъв начин може онлайн да резервираме чадър на плажа

Целта е оптимизация на процесите за запазване, изясни доцент Йорданова. 

" С това приложение се отстрани потребността от това някой да ви съпроводи до мястото, тъй като всички чадъри ще бъдат резервирани. Вие ще знаете авансово къде се намира чадърът, който сте резервирали. Всеки ще може да ревизира, като стигне до чадъра, дали това е неговото място ”, сподели пък концесионерът на Северния плаж в Бургас Симеон Цветков. 

Той предвижда, че новата услуга ще намали себестойността и цената на услугата може още да падне. 

Чадърите на Северния плаж в Бургас към този момент са с QR код. По него може да проверим дали е запазен

" Сега тя е 1,20 лв. за чадър. Толкова коства и шезлонга. За клиентите на плажното заведение даже те са изцяло безвъзмездни ", сподели още Цветков. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР