30% от поставените ваксини срещу COVID в страната са фалшивиТова

...
30% от поставените ваксини срещу COVID в страната са фалшивиТова
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: 30% от поставените ваксини срещу COVID в страната са фалшиви

30% от поставените ваксини против Коронавирус в страната са подправени

Това съобщи депутатът от ГЕРБ и някогашен здравен министър проф. Костадин Ангелов пред телевизия

"30% от документите, които са издадени са подправени. Това е едно изследване, което беше направено от наши сътрудници. Това също е доста притеснително. Това значи, че 800 000 са с нередовни документи ", разяснява проф. Ангелов.

До 4 април България е получила ваксини на стойност над 178 милиона лв. и сме дарили повече от 3 милиона дози на стойност 28 милиона лв. е посочила инспекция на малкия екран.

По информация на здравното министерство до края на годината в страната би трябвало да дойдат още милиони ваксини на стойност над 104 милиона лв., които има огромна възможност още веднъж да бъдат дарени. На ден в страната ни се слагат по едвам няколко стотин дози, като всяка последваща седмица те понижават.

Пандемията стартира да отминава, само че остават голям брой въпроси без отговор. Защо държавните управления на България подписаха контракти за доставка на повече ваксини, в сравнение с е популацията на страната? Някой ще понесе ли отговорност за милионите дарени левове? За провалените осведомителни акции, за които също са давани пари на данъкоплатците у нас? Защо страната се затвори, когато имахме едвам няколко инфектирани и ще понесе ли някой отговорност за това? Много въпроси, на които незабавно е необходим отговор.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР