30-о СУ Братя Миладинови“, в което се обучават 1000 деца,

...
30-о СУ Братя Миладинови“, в което се обучават 1000 деца,
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Изграждаме пет нови игрища към 30-о СУ Братя Миладинови

30-о СУ „ Братя Миладинови “, в което се образоват 1000 деца, ще има 5 нови спортни стадиони за началото на образователната година. Това заяви във Фейсбук кметът на София.

Две от площадките са за баскетбол, а другите за футбол, волейбол и минифутбол. Заедно с това се реновират настилките и озеленяването в двора, а предходната година са приключени басейна и физкултурния салон на учебното заведение.
 Йорданка Фандъкова настоя средствата за София да не бъдат орязвани Йорданка Фандъкова настоя средствата за София да не бъдат орязвани
Йорданка Фандъкова: София заплаща обяда на страната Средствата планувани и предпазени в предварителните диалози с Европейската комисия...

„ В регион „ Възраждане “ построяваме и нова постройка към 119-а детска градина. С разширението ще изградим и нови физкултурен салон, кухня и кабинет за деца със специфични просветителни потребности. Очаквам детската градина да бъде приключена напролет на 2022 година “, оповестява още Фандъкова. Тя прецизира, че 15 нови здания на детски градини се построяват сега в София, като пет от тях ще бъдат приключени тази есен.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР