30 лунен ден от 06:21 часа на 15 май до

...
30 лунен ден от 06:21 часа на 15 май до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 15 май 2018 г.

30 лунен ден от 06:21 часа на 15 май до 14:50 часа

Това лунно денонощие не се случва всеки месец и безусловно би трябвало да се употребява. Това е ден за равносметки, ден за помилван и обич, време за велика мярка и цялостна естетика. Хармоничен ден, когато на земята още веднъж тържествуват светлината, положителното и любовта.

В този ден, добре е всеки да проучва пътя си и да се опита да смъкна своите грехове. Трябва да се пречисти, да се обнови за нов живот – да измие всичко остаряло, да се откаже от всичко излишно, да елементарни на всички и да обитава в мир и единодушие със света. Ден за приемане на духовна инициация и прекосяване на различен кръг от развиването.

Благодарете на отиващият си месец за уроците и откритията, които ви е донесъл. И с чисто сърце се пригответе да влезете в новия лунен месец.

В този ден следва да се приключи всичко, подхванато в този лунен месец, да се подхващат нови неща не си коства, даже е рано да се строят проекти – почакайте до първия лунен ден.

1 лунен ден от 14:50 часа на 15 май до 07:02 часа на 16 май

Ден за проекти и фантазии! Замисленото безусловно ще се сбъдне, в случай че са чисти помислите. Опасно е да кроите проекти за възмездие – носи злощастие. По-добре не започвайте нови неща, а единствено ги планирайте.

Най-активно на този ден реагират мъжете – могат да бъдат нервни и напрегнати.

Новолунието настава на 15 май, в 14:49:49ч.

Новолунието е в действителност един невероятен ден! Един вълшебен ден!

Този път новата фаза на Луната ще настъпи в Телец – муден и постоянен знак.

Енергетиката ни поучава да не бързаме, да забавим ритъма, който следваме, с цел да можем да оценим това, което притежаваме.

Земния темперамент на Телеца ни приканва да се съсредоточим върху едно нещо, да не разпиляваме силите си. Този знак ни оказва помощ да разкрием нашите гении и заложби. Ако решим да се занимаваме с някакво занимание и творчество, ще получим голямо наслаждение.

Телецът е удобен, той възприема околния свят подобен, какъвто е в реалност, без никакви окраски. Това е времето, когато ще забележим себе си и в близките такива, каквито са, без никакви илюзии.

Най-силно въздействието на Новолунието ще усетят хората от земните зодии – Телец, Дева, Козирог, също по този начин и водните – Рак, Скорпион и Риби.

Новата Луна образува положителни аспекти. Нещо повече, новолунието ще бъде на фона на хармонично комбиниране, което ще има огромно въздействие върху любовта.

Енергиите на планетите са спокойни и меки, което демонстрира, че настъпващия лунен месец ще бъде удобен за хармонизиране на връзките, както в деловата сфера, по този начин и в персоналния живот. Благоприятното взаимоотношение с Плутон дава блян към фундаментални промени, което може да се изрази в преразглеждане на финансовите проекти, смяна на източника на приемане на средства или на метода на заработване на парите.

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е целесъобразно да се вършат интервенции на гърлото и шията, както и на хранопровода. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни артикули, и по тази причина, би трябвало да сме деликатни при подбора на храна. Гладуването е противопоказно. Храната да качествена и в умерено количество. Добро време за зачатие.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР