30 кучета и кученца намерени мъртви, десетки спасени от „непригодни за живеене“ условия в имоти в Охайо

...
Властите спасиха 90 живи кучета и откриха поне още 30
Коментари Харесай

Властите спасиха 90 живи кучета и откриха поне още 30 мъртви миналата седмица в два имота в югозападен Охайо, където се предполага, че работи жена спасителна акция за животни, наречена Helping Hands for Furry Paws, казаха властите.

Ронда Мърфи, която притежаваше и управляваше спасителната акция, е обвинена в пренебрегване и жестокост към домашни любимци, се казва в прессъобщение от офиса на шерифа на окръг Бътлър петък. Мърфи е обвинен, че е настанил възрастни кучета и кученца в условия, които кучешки надзиратели от офиса на шерифа описаха като „неподходящи за живеене“, след като претърсиха двата имота в град Медисън, който е на около 40 мили извън Синсинати.

Разследващите са открили множество възрастни кучета и кученца, държани заедно в клетки, пълни с урина и фекалии и без храна или вода, каза шерифът. Повече от 25 кучета бяха открити в клетка в един гараж, който нямаше вентилация или климатизация и където властите измериха температура на закрито от 89 градуса. В една клетка имаше възрастно куче и осем новородени кученца.

Единадесет възрастни кучета бяха открити в основна къща, като някои бяха затворени заедно. Заместник-пазачите на кучета, които претърсиха къщата, съобщиха за остра миризма, която изгаря очите им и ги налага периодично да излизат навън за въздух, според шерифа. Те нарекоха околната среда „най-ужасните условия, които някога са виждали“.

В допълнение към животните, които могат да бъдат спасени, властите откриха останките на починали възрастни кучета и кученца в пет различни хладилника и фризера в двете страни имоти, а някои не работеха. Намериха други де

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР