30-годишният зет на Младен Михалев е племенник на бившия главен

...
30-годишният зет на Младен Михалев е племенник на бившия главен
Коментари Харесай

Честито! Най-Могъщият Бос На Българския Преход Става Дядо! Вижте Само Чий Наследник Е Съпругът На Дъщеря Му, Няма Случайно!

30-годишният шурей на Младен Михалев е племенник на някогашния основен проектант на София Петър Диков и сходно на чичо си упражнява същата специалност – отбелязва изданието.

От обкръжението на Маджо не разкриват какъв ще е полът на пеленачето, само че упованията са за мъжка рожба. Младенецът евентуално ще носи името на заможния си и авторитетен дядо, който тази година става на 48. Йоанна Михалева ще роди в частна столична клиника, като бременността й протича съвършено и без затруднения.

Дъщерята на Младен Михалев се завърна в България преди 2 години, откакто приключи висшето си обучение в Лондон. Казват, че тя се е прибрала в родината поради любовта си Иво Диков, който минава за един от най-хубавите архитекти в столицата на жилищни здания.

След прибирането си в България Йоанна пое туристическия бранш в бизнес империята на татко си и ръководи хотелските комплекси от веригата „ Хелена ризорт “ в Слънчев бряг, които в миналото бяха благосъстоятелност на починалия оръжеен необут Младен Мутафчийски. След гибелта му компанията на Михалев усили капитала на акционерното сдружение и постави ръка върху хотелите – напомня изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР