30-годишният Виктор Станев, 25-годишният Димо Димов и 25-годишният Светлин Стойчев

...
30-годишният Виктор Станев, 25-годишният Димо Димов и 25-годишният Светлин Стойчев
Коментари Харесай

Осъдиха трима варненски наркопласьори

30-годишният Виктор Станев, 25-годишният Димо Димов и 25-годишният Светлин Стойчев подписаха съглашения с Окръжната прокуратура в Шумен, като се признаха за отговорни за производството и държането за разпространяване на към 17 кг марихуана, чиято стойност е в изключително огромни размери – 72 564 лв..

Състав на Шуменския областен съд утвърди споразуменията. За осъщественото продължавано закононарушение в съучастничество подсъдимите одобриха да изтърпят санкции 3 години отнемане от независимост с 5-годишен изпитателен период.

И на тримата наркопроизводители, които са от Варна и са неосъждани досега, е наложена санкция в размер на по 20 000 лв.. В тежест на наказаните са и направените по делото правосъдни разходи.

Наркооранжерията работила от неустановена дата до 11 юли 2016 година в село Ивански. Голяма част от откритите и конфискувани количества марихуана са открити в къща в селото, само че наркотични субстанции са открити и конфискувани и от апартамент във Варна.

Осъдените са приели абсолютно клаузите на споразуменията, като се отказали от разглеждане на делото против тях по общия ред. Одобрените от съда съглашения са със мощ на присъди и са дефинитивни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР