30-годишният Веселин Банчев е намерен в дома си в Ботевград

...
30-годишният Веселин Банчев е намерен в дома си в Ботевград
Коментари Харесай

Клаха 30-годишен в дома му в Ботевград, бере душа

30-годишният Веселин Банчев е открит в дома си в Ботевград с няколко тежки прободни рани от нож. Сигналът е подаден към 15,30 часа на 24 май, а мъжът е открит на първия етаж на къщата, където е била и баба му, само че тя не е видяла нападателите. Банчев е откаран в столичната болница " Св. Анна ", където лекарите се борят за живота му.

Извършен е оглед на мястото на престъплението. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Продължава изясняването на всички обстоятелства и условия към случая, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Банчев е работил в една от огромните фрими в Ботевград, няма престъпни прояви и не е известно да се е забърквал в кавги.  Сред съседите няма свидетел на случилото се. 

Също по непотвърдена информация, когато служителите на реда се отзовали на сигнала, Веселин е бил в схващане. Той е открит в безпомощно положение в стая на партерен етаж. Кървавите следи започвали от входната врата на къщата, написа botevgrad.com.  

Заради бруталното нахлуване са арестувани и се разпитват хора от престъпния контингент в града. Сред тях са няколко доближени на беглеца от пандиза Владимир Пелов, който беше погубен от Марио Панчев, до момента в който полицията го търсеше.

Засега няма версии какви може да са претекстовете за нападението.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР