30-годишният Тодор Вълев, който бе сниман докато мастурбира на детска

...
30-годишният Тодор Вълев, който бе сниман докато мастурбира на детска
Коментари Харесай

Бургаските майки изтръпнаха! Серийният мастурбатор от „Меден рудник” пак е на свобода

30-годишният Тодор Вълев, който бе сниман до момента в който мастурбира на детска площадка в жк „ Меден рудник ”, към този момент е на независимост без обвиняване, оповестява Флагман.бг. Младият мъж беше задържан преди 3 дни, откакто във Facebook изтече негов кадър по какъв начин задоволява гнусния си нагон пред дребни деца.

Тодор, който е родом от Враца, само че от години живее в Бургас, е освободен след приключване на общоприетата полицейска мярка за задържане от 24 часа. Шокиращото в тази ситуация е, че мускулестият мъж е забелязан да мастурбира от 6 майки на разнообразни площадки в най-големия бургаски комплекс от март до момента.

Жените даже са викани на различаване в Четвърто районно управление (на МВР), където изрично са показали Тодор. Още по-бруталното в тази ситуация е, че три от майките са имали напълно дребни деца – в колички.

От пресцентъра на прокуратурата обясниха за Флагман.бг, че извратеният мъж към момента е без повдигнато обвиняване, защото следствието по случая е в напълно начална фаза. Той е освободен, защото е с чисто правосъдно минало.

„ Разследването е в самото начало. В момента се събират доказателства, с цел да се дефинира точният темперамент на незаконната предприемчивост на извършителя”, сподели за Флагман.бг представителят на държавното обвиняване Мирослав Драганов.

Флагман.бг научи още, че не е изключено по случая да свидетелстват и други дами, които са видели гнусните дейности на Тодор.

Припомняме, че съседи на 30-годишния мъж го дефинираха като чудноват, нападателен и нахален човек. Хората рядко комуникирали с него. Други пък настояват, че се занимавал със събиране на заеми.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР