30-годишният сервитьор Цанко Цанев бе осъден в Разлог, след като

...
30-годишният сервитьор Цанко Цанев бе осъден в Разлог, след като
Коментари Харесай

Сервитьор се полакоми и „щипна“ 1061 лв. от едно от най-атрактивните заведения в Пиринско

30-годишният сервитьор Цанко Цанев бе наказан в Разлог, откакто проникнал в офиса на едно от най-атрактивните заведения в града и съумял да отмъкне 1061 лева, написа Struma.bg.

Заради признание на виновността и решение на делото посредством съглашение младият мъж отърва плануваното по закон за такова действие по-сурово наказване, което е отнемане от независимост от една до 10 години. Наказанието му бе смекчено и заради обстоятелството, че до привършване на правосъдното разследване сумата е върната и той бе наказан на 8 месеца с 3-г. изпитателен период.

Цанко Цанев, който работил като сервитьор в заведението, проникнал вътре, като изкъртил входната врата, водеща към кухнята, а в офиса влезнал, като употребявал истинския ключ. Липсата на парите била открита рано сутринта при отварянето на заведението и неотложно е подаден сигнал в полицията от шефа на компанията, стопанисваща обекта – Иван Калоянов.

Година и половина преди кражбата притежателят на оборотното заведение претърпя и друга вреда за към 1000 лева, откакто лумна пожар и унищожи бяла, черна и компютърна техника. Тогава притежателят Ив. Калоянов, прочут в региона като Канчето, бе безапелационен, че няма врагове и изключи вероятността палежът да е тенденциозен.

По-късно от формалната информация на пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи – Благоевград бе доказано, че повода за пожара е късо съединяване в ледогенератора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР