30-годишният руснак Хабиб Нурмагомедов, който срази по категоричен начин ирландския

...
30-годишният руснак Хабиб Нурмагомедов, който срази по категоричен начин ирландския
Коментари Харесай

Русия посрещна MMA боеца Хабиб Нурмагомедов като герой

30-годишният руснак Хабиб Нурмагомедов, който съкруши по безапелационен метод ирландския си конкурент Конър Макгрегър и отбрани международната си купа в лека категория на UFC, бе посрещнат като воин в родната си Русия.

Дагестанец се прибра вкъщи в понеделник вечер, а хиляди почитатели нямаха самообладание да се допрян до първенеца на UFC, съобщи bTV.

Секунди след триумфа Нурмагомедов прескочи въжетата и налетя на пердах на хора от щаба на Макгрегър. Междувременно в осмоъгълника, членове на екипа на Нурмагомедов нападнаха съвземащия се ирландец.

По-късно Нурмагомедов се извини за дейностите си в Инстаграм. Агресивното му държание обаче по никакъв начин не впечатли екзалтираните почитатели, които изпълниха " Анжи Арена " - дома на футболния " Анжи " Махачкала в Дагестан, с цел да се снимат със своя любим и да видят от близко шампионския пояс.

Все още не е ясно дали Нурмагомедов ще си получи парите от успеха. Той завоюва 2 млн. $ от наградния фонд, само че тече следствие поради двете мелета в публиката и осмоъгълника. Според президента на UFC Дейна Уайт, Хабиб би трябвало да получи най-малко една част от заслужената си облага. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР