30-годишният руски видео блогър Станислав Решетников, известен още като Reeflay,

...
30-годишният руски видео блогър Станислав Решетников, известен още като Reeflay,
Коментари Харесай

Руски влогър уби приятелката си по време на живо предаване в YouTube

 30-годишният съветски видео блогър Станислав Решетников, прочут още като Reeflay, е упрекнат в убийството на своята другарка. Още по-шокиращото случая е, че всичко това се е случило по време онлайн предаване в Youtube пред погледите на стотици хиляди зрители.

Какво тъкмо се с е случило? Решетников снима по какъв начин малтретира момичето, дърпа я за косата и най-после я изхвърля на балкона по долни дрехи, където температурата е под нулата. След това влогърът носи в къщата си тялото на приятелката си, което, явно, не демонстрира признаци на живот. Той стартира да я разклаща.

" Валя, жива ли си? Зайче, какво става? Кажи нещо… По дяволите… Не чувствам пулса й “, се чува на видеото.

След това той се обръща към камерата и споделя: " Хора, не диша “.

Обажда се на спешна помощ, които идват и афишират гибелта й. Момичето е умряло вследствие на тежка черепно-мозъчна контузия, кръвоизлив в меките тъкани на главата, двустранен субдурален хематом и субарахноидален кръвоизлив в мозъка.

Потресаващото е, че той по този начин и не стопира онлайн излъчването. Всички фенове на предаването му си мислят, че стават очевидци на един вулгарен спектакъл. Никой от хилядите фенове по този начин и не се обажда на полицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР