30-годишният Рашид Редуан, единият от тримата лондонски терористи биел жена

...
30-годишният Рашид Редуан, единият от тримата лондонски терористи биел жена
Коментари Харесай

Британската съпруга на единия от злите касапи от Лондон разказа потресаващи подробности

30-годишният Рашид Редуан, единият от тримата лондонски терористи биел жена си, която е британка, не й давал да излиза от къщата им и упорствал тя да носи хиджаб. Тези и още други шокиращи детайлности разкри пострадалата Чарис Лиъри пред " Мирър ".

Касапинът удрял постоянно Чарис по лицето и корема и я заключвал в къщи, в случай че я видел, че пуши или си е разрешила чаша вино. Той й посягал даже на улицата, в случай че тя му се противопоставяла за нещо и се опитвал да й забрани да хапва друга храна с изключение на " халал " - т.е. храни, които са позволени от Корана.

Рашид изолирал жена си и тя не можела да се вижда с приятелките си даже и единствено за чашка кафе. Чарис се обаждала да откаже поканата, тъй като другояче рискувала да бъде набита или заключена за часове.

Той не желаел тя да пие или да пуши – той желал от нея да носи хиджаб, желаел обичайната мюсюлманска жена, а пък Чарис е напълно друга и не желала това. Тя е занимателна, отзивчива, харесва да пие по пиво и да възпламени цигара.



Чарис споделя и потресаващи детайлности за отношението на терориста към дребното им дете Амина. Рашид се опитал да я спре да посещава занимания по танци, а също така не й давал да гледа телевизия, тъй като считал, че това ще я трансформира в лесбийка.



30-годишният Рашид Редуан се оженил за 38-годишната Чарис Лийри през 2012 година, само че съгласно информацията те са били разграничени от януари, когато Чарис изрично отказала да одобри исляма. Тя споделя пред " Мирър ", че безпределно е мразела неговата хомофобия и ислямистки хрумвания.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР