30-годишният Николай Ив. е предаден на съд от Районната прокуратура

...
30-годишният Николай Ив. е предаден на съд от Районната прокуратура
Коментари Харесай

Няма такива глупаци, които искат да създадат конфликт във Варна, но не знаеха, че ги гледат камери!

 30-годишният Николай Ив. е предаден на съд от Районната прокуратура във Варна за незаконно заграбване на непозната движима движимост – мобилен телефон, осъществена в съучастничество с 32-годишния Стефан В., както и за нанесена междинна телесна щета. Съучастникът му Стефан ще дава отговор в съда единствено за обсебването на мобилния телефон.

На 21 февруари 2017 година призори двамата подсъдими и тяхна позната забелязали на отсрещния тротоар покрай кръстовището на ул. " Васил Друмев “ и " Любен Каравелов “ във Варна момче. Двамата подсъдими решили да провокират непознатия млад мъж. Стефан отишъл до него и му изискал цигара. Получил отвод, защото момчето обяснило, че не пуши.

След като не получил цигара, 32-годишният мъж решил да сътвори спор с непознатия. Поискал телефона му. Видял, че на екрана има ключова дума, и настоял момчето да я в профил.

След като и това станало, Николай споделил на познатата им да извади СИМ-картата от телефона. Момичето схванало, че приятелите й я въвличат в обстановка, която не одобрявало, само че изпълнило нареждането на Николай. С непознатия телефон компанията от двамата подсъдими и приятелката им се отдалечила. Тогава потърпевшият изискал да му върнат телефона. Николай го блъснал в лицето, като счупил челен зъб на момчето. Заплашил да счупи и очилата му и му наредил да бяга.

Телефонът бил предаден в заложна къща против 45 лв., които Николай и Стефан похарчили в казино. Заради дейностите им момичето си тръгнало и повече спряло да поддържа връзка с тях.

Цялата преживелица се разиграла под камерите, без причинителите да се досетят. И Стефан, и Николай са осъждани. Предстои делото против тях да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР