30-годишният Иван Пенев е мъжът, който загина след скок от

...
30-годишният Иван Пенев е мъжът, който загина след скок от
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на бандюгата, умрял след скок от прозореца на пловдивския арест

30-годишният Иван Пенев е мъжът, който почина след скок от тоалетната на третия етаж на пловдивското Шесто районно управление (на МВР), което се намира в регион „ Източен “. Инцидентът стана късно нощес, откакто той и още двама негови приятели са били арестувани от униформените, написа "Марица ".

Прангите щракнали за мъжете няколко часа преди съдбовния скок. Около 16 часа служители на реда ги спрели за инспекция. При типа на униформените Иван изхвърлил найлонови пликчета със суха зелена тревиста маса и бяло прахообразно вещество. Затова и тримата били отведени в ареста.

Късно вечерта Иван изискал да употребява тоалетната. Бил е съпроводен от полицейски чиновник, само че възползвайки се от притворената врата, скочил през прозореца от третия етаж. Целта му била да прескочи оградата на сектора, която се намира на към 2 метра от стената.



Той се приземил на плочките, само че потърпевш тежко. Незабавно е дошъл екип на незабавна помощ, мъжът бил превозен в болница, където по-късно е умрял от получените при рухването пострадвания.

Хора от квартала описаха, че сутринта са били посрещнати от локва кръв върху тротоара, която навявала за ужасяващата покруса. „ Поне да го бяха изчистили това през нощта, а не децата ни да гледат такива ужасии рано заран “, разяснява млада дама от квартала.

Иван Пенев е от квартал Кючук Париж. Той е с голям брой престъпни регистрации - най-много за грабежи и опиати. По информация на медията ни до скоро е излежавал присъда в пандиза.

Тепърва ще се обяснява какви са аргументите за нещастието. Според една от версиите, Иван е бил дрогиран по време на скока и не е съумял да реши от каква височина ще падне. Тепърва назначената съдебномедицинска експертиза ще нищи дали по това време мъжът е бил под въздействието на дрога.

Със заповед на министър Младен Маринов е стартирана инспекция, която ще обяснява всички обстоятелства и условия по случая. Работата е предоставена на Дирекция „ Инспекторат “ – Министерство на вътрешните работи.

В прокуратурата е формирано досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР