30-годишният И. Й., известен в Поморие, посрещна в ареста голямата

...
30-годишният И. Й., известен в Поморие, посрещна в ареста голямата
Коментари Харесай

Крими героят Иво от Поморие стана баща часове, след като го задържаха

30-годишният И. Й., прочут в Поморие, посрещна в ареста огромната вест, че става за повторно татко, оповестиха негови близки, представени от burgasinfo.com

Дъщеричката му се роди 12 часа, откакто той беше арестуван от чиновници на ОДМВР- Бургас и Специализираните полицейски сили.

Докато брачната половинка му приема поздравления за щастливото събитие, ситуацията на Йовов не е по никакъв начин розово. Окръжната прокуратура в Бургас го съобщи на съд, откакто на 2-ри септември той бе арестуван с автомобил „ Форд “ в бургаския ж.к. „ Меден рудник”, а в него бе открит кокаин.

Предстои да бъде гледана мярката му за неотклонение, като от прокуратурата эаявиха, че ще внесат искане тя да бъде „ задържане под стража “.

По данни на полицията, той е арестуван директно преди реализиране на договорка по покупко-продажба на опиати в к-с „ Меден Рудник”.

В автомобила са открити 12 пликчета с бяло прахообразно вещество, реагирало при направения полеви наркотест на кокаин.

При претършуване на дома му, ситуиран на поморийската улица „ Проф. Стоянов” са открити и конфискувани близо 55 грама кокаин, две електронни везни, четири разфасовани пликчета с кокаин и сумата от 16 000 лева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР