30-годишният Бейтула Исмаил от Дулово, който при зверска катастрофа причини

...
30-годишният Бейтула Исмаил от Дулово, който при зверска катастрофа причини
Коментари Харесай

Шофьор убиец влиза в затвора за 5 години и половина

30-годишният Бейтула Исмаил от Дулово, който при зверска злополука аргументи гибелта на 23-годишния Никола Терзиев, влиза в пандиза за 5 години и половина, оповестиха от пресслужбата на Варненския областен съд. Окончателното решение е на Върховния касационен съд, който е удостоверил ефикасната присъда, постановена от първите две инстанции.

Според нея Бейтула ще бъде лишен от правото да ръководи автомобил за период от 8 години и половина и би трябвало да заплати разноските по делото от 3207 лева Фаталният пътен случай се случил на 28 август 2016 година преди входа на Варна от автомагистрала „Хемус“. Бейтула карал модифицирания си „Фолксваген Голф“ със скорост от 145 км/ч и безусловно помел служебната кола на доставчика на пици Николай Терзиев, който умрял на място. В хода на делото стана ясно, че виновният водач и преди е бил осъждан за причиняване на гибел по несъобразителност при злополука, както и неведнъж наказван за ръководство на автомобил с превишена скорост.

Присъдата на Варненския областен съд бе произнесена на 1 юни предходната година. Бейтула я апелира несполучливо пред Апелативния и Върховния касационен съд. Той ще търпи наказването си при първичен общ режим, прецизираха от съда.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР