30-годишният български циганин Димитър Д., който беше арестуван преди дни

...
30-годишният български циганин Димитър Д., който беше арестуван преди дни
Коментари Харесай

Германските власти пуснаха българския циганин, обвинен, че е насилвал 8-годишната си дъщеря

30-годишният български ром Димитър Д., който беше задържан преди дни по обвиняване, че е насилвал 8-годишната си дъщеричка в Берлин, е освободен от немските управляващи, заяви вестник "Билд ". Срещу него не е предявен иск за удължение на ареста, защото е преценено, че няма заплаха да се укрие или да избяга.

Димитър бил задържан преди няколко дни, откакто момиченцето споделило на своя другарка в учебно заведение за претърпяното. "Нормално ли е това? Твоят татко прави ли по този начин? ", попитало я то.

Съученичката пък споделила с майка си и тя подала сигнал в обществените служби. Пред тях дъщеричката на българина разказвала два часа какво се е случвало. Дете се оплакало и от болки в бедрото, не е ясно от какво са те обаче.

Оказало се, че майката е знаела за насилието, само че забранила на момиченцето да споделя на който и да било.

"Той ми даде обещание, че ще спре. Каза, че ще престане ", викала дамата в свое опрощение, до момента в който задържат брачна половинка й.

Семейството има още две деца - също девойки - по-малко и по-голямо. И трите са взети от родителите и за тях се грижат обществените служби.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР