30-годишния Андрю Самуел и 29-годишната Натали Морис бяха на 10-дневна

...
30-годишния Андрю Самуел и 29-годишната Натали Морис бяха на 10-дневна
Коментари Харесай

Той я закара на райски остров, имаше намерение да й предложи, но се случи нещо ужасно

30-годишния Андрю Самуел и 29-годишната Натали Морис бяха на 10-дневна отмора в Бали, когато се случи най-лошото.

Натали Морис e открита  рано сутринта удавена в басейна. Вечерта двамата вечеряли навън в Бали, и след това се прибрали във вилата на остров Лембонган, на няколко километра от Бали. Там пили джин и танцували към басейна, оповестява dailymail.co.uk.

``
реклама

Андрю се прибрал да легне и оставил Натали да възпламени цигара. Предполага се, че тя е танцувала, подхлъзнала се е и е блъснала главата си. Така е паднала в басейна в безсъзнание. 

Той се събудил сутринта в 5:30 ч., когато видял, че тя не е до него станал и я намерил с лице към дъното, облечена единствено по тениска.

„ Трябваше да останем на острова, само че имаше ураган, по тази причина взехме ферибот до Лембонган. Проверихме вилата, имаше частен басейн, бяхме разчувствани, скочихме в басейна, разхлаждахме се и се отпускахме. Не бих споделил, че е пияна, и двамата изпихме по няколко напитки, тя не е популярен плувец, само че в случай че беше в схващане щеше да се изправи и да излезе от басейна. Предполагам е станала до момента в който пуши с танц, само че се е подхлъзнала и е си е блъснала главата ", разяснява той. 

Изследването към гибелта на младото момиче, осъществено от индонезийските управляващи, разкри, че Натали е получила лека тъпа рана от лявата страна на главата си. Алкохола в кръвта й е бил " нищожно " над ограничаването за шофиране.

Андрю възнамерявал да изиска от Натали да се омъжи за него, каза нейното семейство.

Превод: " Петел "

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР